Contact opnemen

Skidbouw

abdolhassan-fazeli-LXmrXs9w9Yw-unsplash

Skidbouw

Binnen Heijcon Metaal hebben we een gespecialiseerde afdeling gewijd aan Skidbouw, waar we frames en volledig gemonteerde skids produceren. Onze benadering begint met een grondige engineering van het skid.

Dit houdt in dat we vanuit een P&ID (Process and Instrumentation Diagram) het frame, leidingwerk en alle componenten zorgvuldig ontwerpen en engineeren. Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan we over tot productie. Onze werkplaats heeft toegang tot geavanceerde 3D- en 2D-tekensoftware, waardoor we snel kunnen schakelen als er updates of revisies aan het ontwerp nodig zijn. Dit garandeert efficiƫntie en precisie in het productieproces.

Bij Heijcon Metaal beschikken we over de vereiste certificaten voor leidingwerk lassen, wat ons in staat stelt een breed en compleet pakket aan diensten aan te bieden. Dit betekent dat we niet alleen hoogwaardige frames en skids kunnen leveren, maar ook de benodigde expertise hebben om kwalitatief hoogwaardig leidingwerk te produceren en te lassen.

Onze focus op kwaliteit, precisie en flexibiliteit stelt ons in staat om aan de diverse eisen van onze klanten te voldoen en op maat gemaakte skidoplossingen te leveren die aan de hoogste normen voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Heijcon Metaal uw skidprojecten tot een succes kan maken.