Contact opnemen

Over Heijcon

Heijcon Metaal Fotografie Web-52

Jouw vaste partner in de metaal industrie. 

Over onze dienstenWat wij doen is een ambacht, al meer dan 20 jaar 

RVS en aluminium lassen is een ambacht, een kunst. Alleen als je de eigenschappen en het gedrag van het materiaal kent, kun je ermee overweg. Te lang en te heet lassen kan het materiaal vervormen en beschadigen.

Onze werkplaats is ingericht om zo effectief en nauwkeurig mogelijk te produceren. Allemaal in het belang van uw product.

 

Over Heijcon metaal9 van de 10 offertes gaan door

Wat ons geheim is? We steken er extra tijd in.

Een offerte is bij ons niet alleen een prijsopgave; het is al een uitgewerkt projectplan inclusief werktekening en materiaallijst. Door deze investering offreren we niet alleen nauwkeuriger (én scherper), maar we kunnen na uw ‘akkoord’ de opdracht direct in gang zetten.

Dezelfde dag nog worden de materialen besteld en de productie ingepland. Het voordeel? Kortere productietijden. Doorlooptijden van 3 à 4 weken zijn bij ons ‘standaard’.

We zijn slagvaardig 

Daardoor werken we snel en adequaat. De lijnen zijn kort en er is veel met ons te overleggen; ook bij ‘sportieve deadlines’.

U hebt direct contact met één van onze twee specialisten, die beiden op de hoogte zijn van alle lopende zaken.

Snel antwoorden, snel reageren en snel handelen … dat is Heijcon Metaal.

 

WerknemersLoyale, deskundige werknemers

U wilt een goed product, wij ook! Daarom zijn onze lassers identiek geschoold en gekwalificeerd.

Zo leveren we een constante, hoge kwaliteit en kunnen de lassers elkaars werk probleemloos overnemen. Door deze uitwisselbaarheid zijn we flexibel in het productieproces.

De lange dienstverbanden van onze mensen bevestigen de loyaliteit aan Heijcon Metaal. Loyaliteit die overgaat in verantwoordelijkheid.

We werken niet voor Heijcon Metaal … we zíjn Heijcon Metaal